Русия би могла да мобилизира още един милион души за

...
Русия би могла да мобилизира още един милион души за
Коментари Харесай

Германското разузнаване: Русия може да мобилизира още 1 млн.

Русия би могла да активизира още един милион души за войната в Украйна, сподели шефът на немското разузнаване Бруно Кал, представен от Deutsche Welle.

Русия би могла да активизира още един милион души за войната в Украйна, съобщи ръководителят на Федералната разследваща работа Бруно Кал. Той уточни, че през есента на 2022-а година са били мобилизирани 300 000, от които една част се образоват, други към този момент са изпратени на бойното поле. " Мобилизационният капацитет на Русия включва още един милион души, в случай че Кремъл сметне това за належащо ", означи шефът на немското разузнаване.

Според Бруно Кал съветският президент Путин още не е подготвен за договаряния. В момента Путин се пробва да реши нещата на бойното поле и да употребява там колкото може повече от преимуществата, с които разполага, с цел да може по-нататък да диктува изискванията за мир, допуска Кал. По неговите думи войната напълно не се е оказала такава, каквато са предполагали в Москва, в Киев и на Запад. В началото Русия е считала, че ще може да откри надзор над прилежащата страна с неголямо количество " прецизни военни, по-скоро алегорични и демонстративни дейности ". Но не е съумяла, което е дало доста ситуационно преимущество на украинската страна. Кал акцентира, че съветската войска е съумяла да употребява своето числено предимство едвам след това.

Шефът на немското разузнаване съобщи и, че армията на Украйна продължава да се отбранява сполучливо от превъзхождащите я съветски елементи. Но в дълготрайна вероятност триумфът на украинската страна зависи от неотслабващата поддръжка на Запада. Бруно Кал заяви и, че в Донбас, където е съсредоточено главното внимание на съветската войска, идват от ден на ден съветски войски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР