Русия апелира към мъжествеността на потенциалните новобранци, търсейки доброволци за

...
Русия апелира към мъжествеността на потенциалните новобранци, търсейки доброволци за
Коментари Харесай

Русия апелира към мъжката гордост в търсене на новобранци

Русия моли към " мъжествеността " на евентуалните новобранци, търсейки доброволци за армията, съобщи ДПА, като се базира на днешния постоянен информативен пост в " Туитър " на английското министерство на защитата.

Министерството на защитата на Русия популяризира търсенето на доброволци с всеобща акция в обществените мрежи, както и на билбордове и по съветската телевизия, се споделя в него.

Според известието новите реклами молят към " мъжката горделивост " на евентуалните новобранци и към " същинските мъже ". В рекламите се акцентира и финансовата изгода от вербуването за армията.

Британското министерство на защитата счита, че акцията е опит за " отсрочване на всяка нова, открита наложителна готовност за допустимо най-дълго време, с цел да се сведе до най-малко вътрешното неодобрение ".

От началото на съветската война на експанзия против Украйна министерството на защитата на Англия разгласява всекидневно настояща информация за хода на войната, основана на разследващи данни.

Това е метод английското държавно управление да се опълчи на съветските изказвания и да държи съдружниците в течение за хода на военните дейности. Москва въпреки това упреква Лондон в целенасочена акция за дезинформация.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР