Русия 0 : 0 България 45′ КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!

...
Русия 0 : 0 България 45′ КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!
Коментари Харесай

Русия - България, лъвовете удържаха суха мрежа през първата част


Русия

0: 0

България
 45′
КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!
43′
Валентин Антов предотврати сериозна заплаха след отлична съветска офанзива, хвърляйки се на шпагат след удар на Головин.
38′
Зобнин бе оставен непокрит в наказателното поле и насочи слаб удар по земя. Дебютантът Иван Караджов нямаше никакви затрудения да улови топката.
35′
Топката влезе във вратата ни откакто Караваев бе в засада след пас на Баринов и попадението разумно не бе зачетено.
27′
Kараджов подари топката на Оздоев, само че халфът, за наше благополучие, не съумя да се възползва и стреля прекомерно едва и неопределено.
21′
Карагарен проди добре отдясно, само че не избра най-правилното решение, пробвайки центриране, което приключи с безпроблемна интервенция на вратаря на Русия Шунин.
15′
Възможност за домакините. Баринов центрира добре, Дзюба отклони към собствен съотборник, само че Валентин Антов се намеси уверено и мазета топката от краката на съветския футболист.
13′
Дзюба опита удар от границите на наказателното поле, топката мина над вратата.
11′
Спокойни първи 10 минути на мача. " Сборная " пробва да пресира.
9′
Малинов се контузи и не може да продължи срещата. На негово място се появи Витанов.
4′
Възможност за " лъвовете ". Момчил Цветанов не упя да се възползва от безредие в наказателното поле и вратарят мазета, топката стигна до Янков, само че и той не съумя да уцели вратата.
2′  Снимка 533546
Източник:
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 1. Антон Шунин 23. Иван Караджов 18. Юрий Жирков 3. Андреа Христов 13. Фьодор Кудряшов 4. Валентин Антов 14. Георги Джикия 25. Петко Христов 4. Вячеслав Караваев 16. Кристиян Малинов 7. Магомед Оздоев 18. Ивайло Чочев 21. Дмитрий Баринов 6. Бирсент Карагарен 20. Алексей Йонов 21. Момчил Цветанов 17. Александр Головин 7. Доминик Янков 11. Роман Зобнин 11. Кирил Десподов (к) 22. Артьом Дзюба 9. Андрей Гълъбинов ​ Треньор Станислав Черчесов Ясен Петров Резерви Дивеев Георги Георгиев Дюпин Николай Михайлов Жемалетдинов Васил Божиков Кузяев Петър Витанов Миранчук Антонио Вутов Мостовой Даниел Димов Мухич Атанас Илиев Сафронов Илиян Илиев Семьонов Божидар Краев Соболев Георги Минчев Фернандес Иван Турицов Черишев
България се изправя против Русия в контролна среща. Проверката е през днешния ден от 18:00 часа на стадиона на Динамо (Москва).

Отборът на Ясен Петров изигра мощен мач против Словакия, а в този момент ще се опита да затвърди положителните усещания и даже да надгради в представянето си.

" Лъвовете " се намират в серия от 5 мача без триумф и са пределно мобилизирани да изненадат именития си противник, който се приготвят за присъединяване на Евро 2020.

За " Сборная " срещата е последна преди началото на шампионата и тимът ще се опитат да запише триумф, защото не съумя да стигне до успеха в последните си два мача - загубата от Словакия (1:2) и равенството с Полша (1:1).
 Ясен Петров: Нямаме звезди, само че се построява един добър колектив
Ясен Петров: Нямаме звезди, само че се построява един добър колектив

При всички положения ще има ротации за мача с Франция, споделя експертът

Селекционерът Станислав Черчесов разполага с много опитни и класни футболисти като Артьом Дзюба, Юрий Жирков, Алексей Миранчук и Александър Головин.

Кирил Десподов ще изведе България с капитанската лента. Титулярният капитан Георги Костадинов е контузен.
 Ясен Петров с доста промени против Русия
Ясен Петров с доста промени против Русия

Контролата е на следващия ден

Очаква се на вратата да застане Иван Караджов, а пред него в отбрана най-вероятно ще играят Петко Христов, Андреа Христов и Даниел Димов. Ивайло Чочев и Кристиян Малинов ще си партнират в средата на терена, а Кирил Десподов и Момчил Цветанов ще работят на крилата. На върха на офанзивата ще бъде Андрей Гълъбинов и зад него ще играят Димитър Илиев и Доминик Янков.

" Трикольорите " могат да се похвалят с 1 победа, 1 тъждество и 2 загуби от " Сборная " и голова разлика 7:5 за руснаците.
 Десподов: Не мисля за прехвърляния, а за положителни резултати
Десподов: Не мисля за прехвърляния, а за положителни резултати

" Всички сме водачи в тима ", разяснява футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР