Русенци изразиха възмущението си от състоянието на улица в града.Милева

...
Русенци изразиха възмущението си от състоянието на улица в града.Милева
Коментари Харесай

Бомба ли е паднала на тази улица в централната част на Русе? СНИМКИ

Русенци показаха възмущението си от положението на улица в града.

Милева Павлова популяризира фотоси, на които виждаме в какво положение се намира улица в централната част на Русе. По думите на Милева изкопните работи са почнали още предишното лято, а в този отблъскващ тип е от февруари/март тази година. Русенци очаквали, че точно през февруари улицата ще бъде асфалтирана, само че това не се случило.

" Всеки ден минавам с колата по тази улица от единия завършек на разкопките, та чак до другия с гневните 10 км/ч. ", написа Милева в обществената мрежа Facebook.

Павлова отбелязва, че е цяло знамение, че автомобилът й не се е разпадал, само че пък към този момент е почнал да издава тракащи звуци.

" Днес, " летейки " с 5-6 км/ч, с гумите ударих камък, който уцели по крайници нищо неподозираща жена на тротоара. Слава Богу, без съществени последици. А можеше да е главата на дете, нали... За мизерията няма смисъл даже да повдигам тематиката, целият прахуляк се подвига, дишаме го, хората си мълчат, надяват се днес-утре да дойдат и да си довършат мизерията, пардон, работата...

Та, запитвам аз, някой в тази вселена има ли изясненост по кое време ще асфалтират улица " Цар Калоян "? Тази година? Догодина? ", добави още дамата.

Към поста си Милева добави и хаштаг - #хубавое.

" Ужасяващо е положението на града, по която и улица да минеш е такава гледката - тротоарите са разрушени, тиня, прахоляци, треви никнат! А по какъв начин се оправят майките с колички, хората в неравностойно състояние - просто не ми се мисли! ", написа в коментарите Даниела Билчева.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР