Русенският мултимилионер Пламен Бобоков и съпругата му Христина прекарват лятната

...
Русенският мултимилионер Пламен Бобоков и съпругата му Христина прекарват лятната
Коментари Харесай

Вижте как подсъдимият Пламен Бобоков и Мата Хари купонясват на Миконос

Русенският мултимилионер Пламен Бобоков и брачната половинка му Христина прекарват лятната си почивка в щури купони на Миконос - баровския комшийски куроет, където сега се вихрят и Дейвид и Виктория Бекъм. Баровецът очевидно не се тормози изключително от делата против особата си и макар преклонната си възраст мята салфетки като младеж.

Пламен и брат му Атанас бяха упрекнати, че са взели участие в проведена незаконна група дружно с някогашния зам.-министър на околната среда Красимир Живков. Разследващите настояват, че предприемачите са се възползвали от скица за депониране на рискови боклуци у нас, вместо да ги изнасят в чужбина, където да се обезвреждат. Става дума за остатъчни артикули от завода им за произвеждане на батерии " Монбат ".



Облаците към главите им се разсеяха след закриването на спецправосъдието и мистериозната гибел на главния очевидец на прокуратурата - някогашния шеф на сдружението " Монбат Рисайклинг " Васил Богданов. Той беше открит на циментова площадка в цех в софийското село Долна Баня през март.

По този мотив очевидно си коства да се чества. Бобоков и Христина, спрягана от мнозина за мистериозната Мата Хари от спалнята на Бойко Борисов, са чествали в баровското заведение " Принчипоте ", където бутилка шампанско стартира от 600 евро.

Иначе брюнетката от няколко дни залива мрежата с полуголи снимки от екзотичната дестинация.

Този път Бонбокови не са взели Христо Иванов да им прави компания. Въпреки това да им се порадваме:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР