Русенските митничари задържаха почти 2000 различни текстилни изделия и над

...
Русенските митничари задържаха почти 2000 различни текстилни изделия и над
Коментари Харесай

Русенските митничари задържаха дрехи и парфюми за цял магазин

Русенските митничари задържаха съвсем 2000 разнообразни текстилни произведения и над 100 парфюма с логото на известни търговски марки. Това стана при инспекция на украински микробус, оповестиха от организация " Митници ".

На 27 октомври 2017г. сутринта микробус с украински регистрационен номер, на път от Турция за Украйна, се явил на трасе излаз на ГКПП-Дунав мост 1. Той е тестван по метода " разбор на риска ". Багажът на пасажерите са селектирани за щателна митническа инспекция .

При инспекцията в товарния отсек под третия ред седалки и в естествени кухини на тавана на микробуса са открити текстилни произведения и парфюми . Сред извадените от укритията текстилни произведения са стотици дънкови панталони от марките Zeo Basic, Ricoss и Red Man. В контрабандните пакети има и дамски поли, рокли и пуловери.

Намерените парфюми носят лого на марките " Therre D`Hermes ", " Dolce & Gabbana ", " Gucci ", " Chanel №5 ", " Giorgiio Armani " и други Открити са и фактури, че стоката е закупена от Турция и импортирана контрабандно на територията на страната.

Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на Митница Русе. Двамата водачи са арестувани с прокурорска мярка за 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР