Русенската компания за електромобили Sin Cars обяви, че е получила

...
Русенската компания за електромобили Sin Cars обяви, че е получила
Коментари Харесай

Русенската Sin Cars получи поръчки от четири международни пазара

Русенската компания за електрически автомобили Sin Cars разгласи, че е получила четири поръчки за доставка на електрическия автомобил L City - за по един автомобил. Три от тях са за евентуални дистрибутoри в Германия и Англия. Електромобилът L City Koffer е доставен в западна Германия.

Новият притежател е компания, която се занимава с дилърство на електрически автомобили. Компанията е декларирала интерес да стане формален дистрибутор на автомобила за Германия, за което стартират и договаряния, оповестява сдружението посредством БФБ-София. L City Koffer е доставен и в Мюнхен, на клиент, който прави куриерска активност под франчайзинг за огромна немска компания.
 Снимка 592629
Източник:

Същият модел ще бъде доставен на клиент във Англия, който също демонстрира интерес да стане формален дистрибутор за страната. Електромобил L City Pickup ще бъде доставен на огромно индустриално сдружение (в автомобилната индустрия) за активността му в Русе .
 Русенската Sin Cars ще изнася електрически автомобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург
Русенската Sin Cars ще изнася електрически автомобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург

До края на годината ще бъдат подписани окончателните контракти за дистрибуция

Всички четири електрическия автомобил ще бъдат доставени до края на актуалното полугодие. Реализираният доход от тези продажби ще бъде на обща стойност над 400 000 лв., прецизират от компанията.

В последната година акциите на " Син Карс Индъстри " поевтиняват с над 14%, а пазарната капитализация е малко под 14 милиона лв.. Компанията не съумя през 2022 година да усили капитала си, с цел да набере средства за дотъкмяване въз основата си в Русе и да стартира построяването въз основата си в Румъния.

Затова Sin Cars стартира преструктурирането си в холдингово сдружение, с цел да успее още тази година да листне акциите си на борсата в Амстердам.

Припомняме, че предходната година от българската компания оповестиха, че желаят да наберат спомагателен капитал, който да им помогне да завършват построяването на своя бъдеща фабрика в прилежаща Румъния.

" Целта на компанията е да реализира устойчиви и сполучливи продажби на електрическите автомобили през 2023 година, след което да мултиплицира и разшири производството с построяването на нова фабрика в Румъния и в непосредствена непосредственост до Русе ", показаха от Sin Cars в известие на за борсова информация x3news.

От русенския производител на електрически коли обвързват решението си с невъзможността у нас да се откри уместно място за плануваната инвестиция, тъй като " законовата рамка в България не разрешава на никоя администрация да направи поклон към вложителя ".
 Русенската Sin Cars търси нов капитал за създаване на фабрика в Румъния
Защо Румъния, а не България? Русенската Sin Cars търси капитал за създаване на фабрика в северната ни съседка

Засега компанията се отхвърля от нов български завод
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР