Русе ще стане част от турнето The Creation Tour 2021

...
Русе ще стане част от турнето The Creation Tour 2021
Коментари Харесай

Звезда от Rainbow ще радва русенци през декември

Русе ще стане част от турнето „ The Creation Tour 2021 ” на българската супер група Intelligent Music Project.

На 15 декември в „ Канев център “ ще се организира концерт, предвождан от някогашния вокалист на Rainbow Рони Ромеро . Освен него на сцената в петте града от турнето ще се качат и изявени български музиканти, измежду които Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Датите за „ The Creation Tour 2021 ” са:

Благоевград - 7 декември – зала „ Скаптопара “

Плевен – 9 декември – читалище „ Съгласие 1869 “

Велико Търново – 13 декември – МДТ „ Константин Кисимов “

Русе –  15 декември – Канев център

Стара Загора – 17 декември – Културен център

Началният час на концертите е 19:30 ч.



Безплатни антигенни проби
ще бъдат правени на всеки, който си е закупил билет за един от концертите на Intelligent Music Project и Рони Ромеро през декември. Жестът на уредниците е в интерес на тези, които не разполагат със зелен документ, а решението е подбудено от желанието им хората да отидат да се забавляват, слушайки хубава музика, без да би трябвало да отделят време и средства да се тестват.

Тестовете ще се вършат на входа на всяка една от залите в петте града от турнето – Благоевград, Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора, директно преди началото на всеки концерт.

Мобилните лаборатории, които уредниците са обезпечили, ще действат сред 18:00-20:00 ч., а тестването ще се случва единствено против даването на към този момент закупен билет за концерта в съответния ден.

След излизането на резултата от направения на място тест, на всеки тестван ще бъде публикуван формален документ от мобилната лаборатория, който ще важи 48 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР