Русата Златка отказа за трети път да вдига сватба с

...
Русата Златка отказа за трети път да вдига сватба с
Коментари Харесай

Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги

Русата Златка отхвърли за трети път да подвига женитба с ММА боеца Георги Валентинов. Близки до тях разкриха, че спортистът преднамерено е паднал на колене в ефир, защото предходните му опити били несполучливи и считал, че пред камерите на Като две капки вода няма да му откаже.

Оказа се, че това надалеч не е първото предложение на Георги, научи седмичник. В предишното мачото е получил два отхвърли от обичаната си, която изтъкнала, че един автограф не значи нищо.

Думите й обаче провокирали противоположния резултат, и вместо да се разстрои, Валентинов се стимулирал да спретне предложение за знамение и приказ, тъкмо като в фантазиите на множеството дами.

Макар да се съгласи да стане законна брачна половинка на Георги, Златка ясно отсече в ефир, че не мечтае за огромна и обилна женитба. Тя акцентира, че страстта от вечерта й е била задоволителна и главното се е случило на сцената на риалити формата, оттова насетне няма да бърза да провежда празненство.

Това накара почитателите й да се досетят, че женитба няма да има, а любимката им ще продължи да живее с Валентинов както до момента.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР