Русалки, делфини и морски кончета радват туристите и местните хора

...
Русалки, делфини и морски кончета радват туристите и местните хора
Коментари Харесай

Фигури от сняг - нова туристическа атракция край Сочи

Русалки, делфини и морски кончета радват туристите и локалните хора в ски курорт край Сочи. Те са направени от сняг. Трудно ли е това?

Фантастични статуи на морски създания и викингски кораби могат да се видят в ски курорта Красная поляна в Краснодарския край. Всички те са направени от сняг. Скулпторът Николай Гетман изяснява, че не е нужно особено съоръжение, с цел да се създадат фигурите.
Николай Гетман, ваятел: " Снегът е материал за деца, в смисъл, че е наличен за всеки. Не трябват комплицирани принадлежности, а елементарна лопата, белачка, която употребявате за морковите, дребни ножици, нож или длето. "
Галина Балазьорова се оказва инцидентно в курорта като екскурзиант. Никога до момента не е правила фигури от сняг, само че по-късно указания и тя съумява да се оправи със задачата.
Галина Балазьорова, екскурзиант: " Ако би трябвало да съм почтена, за първи път държа сходни принадлежности. Обясниха ми и ми демонстрираха какво да върша. Оказа се забавно. "
Забавляват се и локалните поданици.
Анна Артамошкина, локална жителка: " Тази година всичко тук е преобразено, целият парк е необикновено хубав. Прекрасно е! Много съм щастлива, че нашият курорт се развива в тази посока. "
А температурите в тази част на Русия, покрай Сочи, са удобни за работа на открито - сред четири и шест градуса по Целзий.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР