Руса жена обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките

...
Руса жена обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките
Коментари Харесай

Агресивна блондинка чупи коли наред в центъра на Варна

Руса жена обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните в региона на Червения площад коли. За това осведоми Lentata.com.

Жителите на Варна към този момент се провеждат да намерят извършителката, за която се знае, че вандалства сред 3 и 4 часа през нощта. Обикаля региона и троши колите наред.



Според мнения в обществените мрежи дамата не е добре душевен. Редовно обикаля към Севастопол и Катедралата и регионите наоколо. Варненци настояват, че русокоската непрекъснато желае пари и цигари, нападателна е и вика по всички хора. Отбелязва се още, че съвсем постоянно с нея има улични кучета.

Живущи в региона на Катедралата показват, че е имало интервал, в който посреднощ е звъняла на звънците. Била е нападателна е и в множеството случаи очевидно нетрезва.

Последно дамата е видяна в нощта на 4 август, а по фотосите е открито, че тя ревизира и дали има отворени пространства, в които да влезе. Кадрите към този момент се популяризират в обществените мрежи с апел – в случай че познавате тази жена и имате информация за нея, сигнализирайте.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР