Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Йончева: Защо БСП мълчи за кандидатурата на Румен Радев?

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се трансформира в водач на битката против корумпираното и упадъчно статукво. Той е най-ярката съпротива на похищението на нашата народна власт. Това написа евродепутатът Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в в пост във "Фейсбук " ден, откакто Радев разгласи кандидатирането си за втори мандат на президентския пост.

Ето и целият пост на Йончева в обществената мрежа:

"В понеделник президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на разгласи желанието си да се кандидатира за втори мандат. Втори ден ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова оставя този ход без коментар.

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се употребява с голямо утвърждение и поддръжка в българското общество. На изборите през 2016 година получи повече от два милиона гласа - съвсем толкоз, колкото взеха дружно Българска социалистическа партия и ГЕРБ единствено няколко месеца по-късно на парламентарния избор. И тогава, и в този момент Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на продължава да бъде обединител на нацията.

Президентът не съобщи полезностите и идеите, зад които застана. Едно от доказателствата за това е, че се употребява с поддръжката и на последователите на Българска социалистическа партия.

Той се трансформира в водач на битката против корумпираното и упадъчно статукво. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на застана зад българите, въстанали против властническото ръководство на Бойко Борисов. Той е най-ярката съпротива на похищението на нашата народна власт.

Силен лидер, който заслужава почитание, преданост и поддръжка от тези, които са откровени в устрема си да отстранен опцията страната да се ръководи от задкулисието. Мълчанието на ръководителя на Българска социалистическа партия е обезпокоително.

Да не подкрепиш най-одобрявания български президент, може да значи единствено едно - сделките с Бойко Борисов са в ход. Това е път, който води и до заличаването на най-голямата лява партия в България, написа Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.

В понеделник президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на / Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на разгласи желанието си да се кандидатира за втори мандат. Втори ден...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР