Румен Радев, Президент на България, ФейсбукВсеки, който погазва Конституцията и

...
Румен Радев, Президент на България, ФейсбукВсеки, който погазва Конституцията и
Коментари Харесай

Румен Радев: Призивите на приемиера за диалог са измамни. Борисов завлича цялата си партия към дъното

Румен Радев, Президент на България, Facebook

" Всеки, който погазва Конституцията и законите за офанзиви против други институции, би трябвало да носи своята отговорност. Затова решенията на Конституционния съд не се разясняват, те се извършват, изключително когато са ясни и еднопосочни.

Телефонният диалог на премиера, който изтече през вчерашния ден, ясно сподели кой е поръчителят на цялата очерняща акция, която се води против президентската институция. Призивите на премиера за разговор и единство са лъжливи, тъй като той приказва едно пред камерите , но по телефона дава напълно други инструкции. Жалкото е, че в паническите опити за персонално избавление министър-председателят Борисов завлича цялата своя партия и всички свои съпартийци на дъното. Там има и честни хора и в този момент те би трябвало да носят непознатия срам.

Винаги съм призовавал за съблюдаване на законите, само че самият министър-председател редовно нарушава и законите, и Конституцията, и публичния контракт, по тази причина жителите желаят да си върнат страната. Преживяваме исторически дни и тази история се написа от всички българи от всички възрасти. Протестите отварят пътя към бъдещето на България.

Хората са на площадите, скандират „ Мутри, вън! “, набира се голяма социална сила и не виждам мощ, която може да и противостои. Затова този развой е необратим и всяко твърдоглавие на кабинета и основния прокурор единствено ескалира рецесията. Отдавна приканих и Борисов, и Гешев да си подадат оставките. Нужни са ни почтени избори с машинно гласоподаване по този начин, както повелява законът.

Служебното държавно управление е явен парламентарен инструмент. И в случай че някой се опасява от Конституцията, това значи ли, че би трябвало да я отменим? "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР