Румен Радев няма как да знае колко усилия са нужни

...
Румен Радев няма как да знае колко усилия са нужни
Коментари Харесай

Стъки пак си го мери с президента Радев

Румен Радев няма по какъв начин да знае какъв брой старания са нужни за това, тъй като той цялостен живот е бил на държавна прехрана. Всеки ден, всяка седмица и всеки месец през живота на Румен Радев страната се е грижила за него, като му е осигурявала добра заплата, пари за облекла и обувки, хранела го е всеки ден в столовата си.

Ние, елементарните и работещи българи, тия неща би трябвало да си ги осигурим сами. Трябва да работим и сами да си ги купим. За страдание доста българи, на които страната освен не е помогнала, само че по някакъв метод даже им е попречила, не съумяват да се оправят и се хранят по един път на няколко дни. За облекла и обувки да не приказваме. Това е главната причина милиони българи да търсят своето прехранване отвън страната.

Но тези проблеми на хората не са значими за президента Радев. Както не е значимо и това, че вследствие на непълноценното хранене, българите сме най-болната нация в Европа. Да го е чул някой да приказва за това? Или за битовата престъпност, която е един от бичовете на по този начин наречения преход и с която никой политик не можа да се оправи. Бъдете сигурни, че и Радев няма да се оправи. След като не приказва за тия неща, значи той не вижда проблем с тях.

За него е значимо да овладее службите, да разчисти Министерство на вътрешните работи и ДАНС, да овладее ЦИК и регионалните центрове с нови шефове, с което да си подсигурява служебна победа на президентските избори и да се бетонира на власт. По венецуелски, с малините на Мадуро.

Основната задача, която е сложил президентът Радев на служебното държавно управление не е да провежда почтени избори, а да му обезпечи служебна победа на тях.

Някои назначения на министри в служебния кабинет са толкоз неуместни, колкото концепцията на Радев, посредством неговия инженерингов план “Има подобен народ” да трансформира България в президентска република.

Министърът на културата - погребалният сътрудник Минеков, назова българските театри предприятия, като сподели, че ще “спре предприятията, които носят загуби”. Какво друго можеш да очакваш от човек, който е “заслужил” министерското си кресло с мятане на яйца по монументи на културата и разнасяне на ковчези по централни булеварди? Минеков, грънците които продаваш може да ги наречеш дружество, само че театрите не са търговия. Църквата и театрите обезпечават духовната храна на българския народ, тъй като казано е “не единствено с самун ще живее човек”. Но дружество за екскременти, като теб, няма от кое място да ги знае тия неща.

Същият този човек награди заслужили културни дейци с грамоти с голям брой правописни неточности.

Какво да кажем за вицепремиера и вътрешен министър Рашков?

През 2021г., в страна членка на Европейски Съюз и НАТО, имаме вътрешен министър, който уволнява публицисти, тъй като са му задавали въпроси, назовава по болшевишки “бивши хора” тези с друго мнение, и се базира на “един човек пристигна при мен и сподели, че този е канибал”, с цел да насочва обвинявания към политическите си съперници.

С тези компромати от организация “Една жена каза” се цели избирателен удар, който да понижи резултата на демократичните партии, с цел да се обезпечи болшинство в идващия парламент на политическия и олигархичен слугинаж. Задачата на това болшинство ще бъде да приготви свикването на Велико народно събрание и промяната на управническия модел от парламентарна към президентска република.

Това са фрагментите на президента Радев.

Ако някой не е схванал - решително вървим към тирания. Президентска тирания, която да извади България от Европейски Съюз и НАТО, с цел да няма кой да ги санкционира за безумията, които правят.

Затова разгласих, че влизам в борбата за президент. Не тъй като желая " да бъда кой знае какъв ", както споделя Левски, а с цел да се посветя на Отечеството си, борейки се със днешните поробители на България.

П.П. Преди 5 дни поканих Румен Радев на спор, като към момента нямам отговор.

В момента двамата с него сме единствените претенденти за президент. Считам, че този спор е наложителен. Дебат, в който да стане ясно кой по какъв път ще води българските жители и какво бъдеще предлага на България!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР