Румен Радев, налага се да те тагвам от този профил,

...
Румен Радев, налага се да те тагвам от този профил,
Коментари Харесай

ТРЯБВА ДА СИ ПОЕМЕШ ВИНАТА, ИНФАНТИЛЕН НЕКАДЪРНИКО!

Румен Радев, постанова се да те отбелязвам от този профил, тъй като главният ми ти го блокира (вероятно по рекомендация на оня чорлав евродепутат Иво Христов), само че няма проблем.

Виж в този момент, братчето ми…

Мъжеството, което другояче твърдиш, че притежаваш, изисква да излезеш като пич по някоя телевизия или изобщо медия – може и БСТВ – и да си признаеш, че тия некадърници в ръководството на България все още ни ги натресе най-много ти. Не да разиграваш някакви плоски сценки имитиращи равноправност.

Ся, дали са те принудили да се включиш в този американски план, дали персонално Мустафата ти е писала думичките, посредством които манипулира личния си народ или от наивна натура (последното сигурно не, само че в името на измъкването може и това да кажеш, че е), обаче би трябвало да си поемеш виновността, детски некадърнико.

На Бойко Борисов това му признавам – когато сподели, че ти, с вдигнатото си юмруче раздели народа…

Направете си разбор що за държавно управление, ръководство, парламент и в частност – що за Наско на културата имаме, откакто Бойко Борисов разиграва скеч в Хасково, в който имитира Наското и на всичкото от горната страна му се получава!!!

Иван Иванов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР