Румен Радев е олицетворение на президентската институция, каквото искаме да

...
Румен Радев е олицетворение на президентската институция, каквото искаме да
Коментари Харесай

Ето кои активисти на ИТН влязоха в Инициативния комитет на Румен Радев

Румен Радев е въплъщение на президентската институция, каквото желаеме да я познаваме и виждаме, това съобщи Станислав Балабанов от " ИТН ", представен от Българска национална телевизия. Заедно със своя съпартиец Филип Станев те станаха част от Инициативния комитет, който публично издигна кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за президентските избори.

Нашата позиция е ясна, ние изразихме безусловната поддръжка към двойката Румен Радев и Илияна Йотова за предстоящ президент и вицепрезидент. Ние сме изразявали мнението си на база обстоятелства и обективността, само че това не е било по посока на господин президента. Всеки, който е заемал обществена служба, би трябвало да дава отговор пред суверена, уточни Балабанов.

Свитият пестник не е мотив за реваншизъм, свитият пестник е мотив за обединяване. Когато президентът Румен Радев слезе при протестиращите, той сподели, че е част от гражданското общество. Общество, което изиска смяна, което се изправи против компрометираният модел на статуквото, сподели още той.

Президентските избори са мажоритарни. Наша теза, която ще продължим да пазиме и развиваме, най-после ще я доведем до логически край, добави от своя страна Филип Станев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР