Румен Радев е най-ценната руска инвестиция в българската политика в

...
Румен Радев е най-ценната руска инвестиция в българската политика в
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Румен Радев е най-ценната руска инвестиция в българската политика в последните 10 години

" Румен Радев е най-ценната съветска инвестиция в българската политика в последните 10 години и той си пази инвестицията ". Това съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " журналистът Петко Георгиев.

" Радев се дезавоира като путинист още в първия ден на войната, катастрофира тотално предишния месец на срещата със Зеленски и в този момент с някакви гръмки изказвания се пробва по някакъв метод да компенсира остатъчния авторитет, който му носи президентската институция като такава, само че считам, че е прекомерно късно. За да се поддържа с обстоятелства, би трябвало да напомня изявлението на сътрудника Георги Коритаров, господ да го елементарни, с военачалник Леонид Решетников, всеки може да го види в Ютюб. Президентът Радев е номиниран за президент преди първия тур и след диалози на Корнелия Нинова с Леоид Решетников. Който е именуван дясната ръка на Путин на Балканите ", сподели Георгиев.

" Искам да кажа, че мястото на Беларус е в Европа. Това, че те не са там е резултат на извънредно брутална тирания. Имаме наши сътрудници, които трета-четвърта година са по пандизите на Беларус. Ако някой си мечтае за сходно нещо в България, приказвам за цялата неуспяла да се избави интелигенция на страната, в случай че някой си мечтае за сходен режим в България, мисля, че няма да му се получи. Така че да не се съпоставяме с Беларус. Ясно е, че президентът Радев към този момент не е президент на всички българи ", разяснява още журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР