Румен Радев допусна грешка с указа за назначаване на Иван

...
Румен Радев допусна грешка с указа за назначаване на Иван
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ако няма дебат между Радев и Панов, може да не гласувам за президент |

Румен Радев позволи неточност с указа за назначение на Иван Гешев, само че ще избера за кого да гласоподавам сред него и Лозан Панов, откакто видя дебата сред тях. Ако спор няма - тогава могат и двамата да изгубят гласа ми, допустимо е и да не гласоподавам за президент.

Това съобщи Николай Хаджигенов от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " пред Нова ТВ. 

Той изясни, че решение за това кого да поддържат от " Ние идваме! " ще бъде взето до края на седмицата след разбор. Хаджигенов уточни, че ще се съгласи на съдружно съглашение с " Продължаваме промяната ", в случай че в него частта за правораздаването е вярна. За думите на Кирил Петков, че вижда Лозан Панов като основен прокурор, адвокатът съобщи, че това е обилно. " Къде го вижда Петков е интерес въпрос, само че не се връзва със обстановката ", добави още той. 

" У нас няма скотщина през последните 12 години, в която да бръкнеш и да няма Делян Пеевски директно или индиректно. Очаквам още освен едно име, а повече имена - или на политици, или на хора, свързани с политиката ", сподели Николай Хаджигенов във връзка интернационалното журналистическо следствие " Pandora papers ". 

Вчера стана ясно, че, които не са декларирани. Малко по-късно Пеевски излезе с позиция, в която декларира: " Разпространената в медиите информация за недекларирани от мен офшорни сдружения е, защото постоянно съответно и в сходство със закона съм заявил пред способените органи цялото си имущество ".

По думите на Хаджигенов Пеевски е влезнал в политиката с един остарял Опел и 3000 лева, " преди да стане милионер ".

Няколко години по-късно стана мултимилиардер. В това няма изненада. Очаквам да излязат още имена и то съответно на политици или на хора, свързани с политиката. Изявлението му до медиите беше защитна тирада ”, счита Хаджигенов. По закон би трябвало да се заявява безусловно цялото имущество, добави той.

Според него Сотир Цазаров от основен прокурор е станал началник на КПКОНПИ точно поради това. " Пеевски беше най-проверяваният политик. Проверките преди ги правеха едни други хора и те гледаха и не виждаха, като Иван Гешев. Сега управлението на Национална агенция за приходите и ДАНС е друго. Проверката от тези две институции ще бъде качествена. КПКОНПИ отхвърлям да го разясня, до момента в който Цацаров е там. Очаквам около " Пандора " доста нарушавания да излязат на бял свят. Имайте поради, че " Магнитски " отвори Кутията на Пандора ", добави Николай Хаджигенов. 

Той е сигурен, че идващите имена ще бъдат свързани с ГЕРБ или ще бъдат директно от ГЕРБ. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР