Румен Петков Марио Панчев – мъжът, който ликвидира избягалия затворник

...
Румен Петков Марио Панчев – мъжът, който ликвидира избягалия затворник
Коментари Харесай

Румен Петков: Убиецът на Пелов е агент на МВР


Румен Петков

Марио Панчев – мъжът, който ликвидира избягалия пандизчия Владимир Пелов, само че след това самичък умря от раните си, е бил сътрудник на Министерство на вътрешните работи. Това разгласи пред бТВ в неделя водачът на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков. Според него сега ведомството е в пагубно състояние и ръководителят му Валентин Радев би трябвало да бъде заменен.

" Анализът (на случилото се с Пелов-б.р.) би трябвало да го прави различен министър. Да кажеш „ Малшанс, ние тъкмо да го хванем и нашият сътрудник го гръмна – тъй като умрелият в " Пирогов” е сътрудник на Министерство на вътрешните работи (…) Той е в основата на свидетелските показания против убития нарушител Пелов, той е индивидът, уведомил Министерство на вътрешните работи за редица неща”, възмути се Петков.

Според него мрежата на информаторите и помагачите на Министерство на вътрешните работи е унищожена и по тази причина ботевградските служители на реда не са научили, че в един съответен апартамент на обвързван с избягалия пандизчия се купува 3 пъти повече храна и сметките скачат фрапантно без забележим мотив.

" Деморализирана е системата и обществото не желае да работи със системата в този ѝ тип. Изводът от тази разпра е, че няма страна, нарушителите вземат решение своите проблеми посред си”, акцентира Румен Петков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР