Румен Евтимов от ОДМВР - Перник е тазгодишният носител на

...
Румен Евтимов от ОДМВР - Перник е тазгодишният носител на
Коментари Харесай

Униформен от Перник е пътният полицай на 2022 г.

Румен Евтимов от ОДМВР - Перник е тазгодишният притежател на самостоятелния приз " Пътен служител на реда на годината " , оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Националният конкурс се организира за 28-и път. По правилник право на присъединяване в него имат младши автоконтрольори, като всяка регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи излъчва по един тим, а дирекцията хазаин има право да образува два.

Тази година в надпреварата участваха и образувани дамски тимове. Участниците се състезаваха в дисциплините: Теоретичен изпит по профилирана подготовка; Оказване на първа долекарска помощ на потърпевши при пътнотранспортно произшествие - доктрина и практика; Стрелба с пистолет; Майсторско ръководство на автомобил; Майсторско ръководство на мотоциклет.

В самостоятелната дисциплинираност " Оказване на първа долекарска помощ " най-добре се показа Николай Стойчев от ОДМВР - Сливен, следван от Андрей Йорданов от ОДМВР - Габрово и Румен Евтимов от ОДМВР - Смолян.

Георги Соколов от ОДМВР - Кюстендил завоюва първото място в дисциплината " Управление на автомобил " . Второто и третото място завоюваха участниците от Столична дирекция на вътрешните работи - Андрей Йорданов и Мартин Пасков.

При мотоциклетите най-хубаво показване направи Венко Велчев от ОДМВР - Хасково. Негови подгласници станаха Румен Евтимов от ОДМВР - Перник и Ангел Исаев от ОДМВР - Велико Търново.

Най-добър резултат по " Теоретична подготовка " сподели Елизар Илиев от ОДМВР - Габрово, следван от Румен Евтимов от ОДМВР - Перник и Деница Господинова от ОДМВР - Русе. Представителката на русенската регионална дирекция бе най-точна в стрелбата с револвер. На второ и трето място се класираха Марин Минков от Ямбол и Севдалин Шиков от Смолян.

При дамите най-хубав резултат демонстрираха представителките на ОДМВР - Русе - Деница Господинова и Татяна Чобанова. Третата позиция зае Мелиса Халилова от ОДМВР - Шумен.

Победителите получиха премиите си на публична гала в София в наличието на заместник-директора на Групово дело " Национална полиция " старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел пътна полиция в ГДНП комисар Димитър Мичев, ръководителя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК доктор Надежда Тодоровска, шефа на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предишни ръководители на " Пътна полиция ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР