Румъският гранд или бившият Стяуа иска в редиците си българския

...
Румъският гранд или бившият Стяуа иска в редиците си българския
Коментари Харесай

Румънски гранд иска Пашов

Румъският гранд или някогашният Стяуа желае в редиците си българския защитник Георги Пашов, който сега играе за Академика Клинчени в северната ни съседка, оповестяват медиите в Румъния. За интерес от столичния тим призна даже треньорът на Клинчени Илие Поенару.

На този стадий обаче договарянията не вървят без спънки и до трансфер може и да не се стигне. „ Разбрах, че моят сътрудник в ФКСБ Пинтилий го е желал доста, само че за момента полемиките остават отворени. Пашов е доста добър състезател, превъзходен десен защитник, който рядко се вижда в Румъния. Той е зрял и може да играе за всеки един тим в страната “, съобщи Поенару.

„ Преди време той ми бе препоръчан от един управител, гледах доста негови мачове и разбрах, че той е това, от което се нуждая. Той тренира доста добре, както всички новодошли футболисти. Те са образец и имат добър нрав “, добави още треньорът на Клинчени пред Digi Sport.

Пашов дойде в Академика Клинчени през август тази година от Жетису Казахстан. Преди това той игра в Арарат Армения, а в България пази цветовете на, и Локомотив Пловдив. Българинът бе титуляр във всички 15 мача на Академика този сезон, в които вкара един гол и даде една асистенция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР