Румънският гранд Стяуа (ФКСБ) излезе със сензационна новина, като обяви,

...
Румънският гранд Стяуа (ФКСБ) излезе със сензационна новина, като обяви,
Коментари Харесай

Куриоз! Стяуа забрани на ваксинирани футболисти да играят!

Румънският гранд Стяуа (ФКСБ) излезе със сензационна вест, като разгласи, че ще забрани на играчите, имунизирани против COVID-19, да играят за тима. Причината за това е, че съгласно притежателя на клуба Джиджи Бекали, футболистите „ губят сили “ откакто бъдат имунизирани и твърди, че „ умират в лечебни заведения “.

Бекали съобщи, че имунизираните играчи са безсилни и че в Румъния доста имунизирани хора умират в лечебните заведения. Той също по този начин съобщи, че играчите на противниците на неговия отбор – Клуж и Рапид Виена, изпитват усложнения, откакто да получили ваксина спрещу ковид.

„ Ти се смееш, само че може и да съм прав. Ваксинираните карат играчите да губят силата си. Това е нещо научно “, сподели той пред румънския публицист Емануел Росу.

„ Не сте ли го виждали в Клуж? В Рапид играчите като че ли припадаха. Спяха на земята. Всички имунизирани хора губят силата си! Виждам и моите, имунизираните. Не визира някои, само че визира по-възрастните. Не сте ли виждали Чиприан Деац? Няма повече стихия “, добави той.
ТЕМА преди 52 минути 857 преди 6 часа 1078 преди 9 часа 1501
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР