Румънският гранд Динамо (Букурещ), който изживява тежки дни и понастоящем

...
Румънският гранд Динамо (Букурещ), който изживява тежки дни и понастоящем
Коментари Харесай

Динамо призна за интерес към защитник на Лудогорец

Румънският гранд Динамо (Букурещ), който изживява тежки дни и понастоящем заема 11-ото място в шампионата на северните ни съседи, търси незабавно нови попълнения. Една от позициите, на които тимът се нуждае от подкрепление, е центърът на защитата, а набелязаният е бранителят на Лудогорец Драгош Григоре.

“Бях в хотела на българите. Тогава се видяхме с Козмин Моци и Драгош Григоре. Аз им споделих: “Хайде един от двамата да се върне в Динамо. Все отново не може и двамата”. След това попитах съответно Григоре. Той обаче им сподели, че в този момент не може да напусне Лудогорец”, разяснява наставникът на “червенит кучета” Мирча Редник пред Sport.ro.

Това е четвъртият път, в който тогавашният именит бранител на Динамо води тима. Интересно е, че Григоре е някогашен капитан на румънския гранд. Той играе за отбора от 2008 до 2014 година, след което е продаден на Тулуза. До момента вторият капитан на румънския народен тим се възвръща от интервенция. Заради въпросната намеса Григоре към момента няма формален мач за Лудогорец. Все отново се чака той да играе в контролата с ЧФР Клуж.

“Говорихме с българите и за Мей Махлангу. В момента обаче няма късмет той да се върне при нас”, добави Редник.

“Меридиан Мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР