Румънският гражданин, който бе задържан в рамките на продължаващото разследване

...
Румънският гражданин, който бе задържан в рамките на продължаващото разследване
Коментари Харесай

Освобождават чужденеца, чието алиби се проверяваше относно убийството в Русе

Румънският жител, който бе арестуван в границите на продължаващото следствие на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, ще бъде освободен, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

 
Конкретно обвинено лице по случая няма, сподели по-рано през днешния ден Атанасов. Румънецът с украински генезис бе арестуван за възможна съпричастност към убийството на 30-годишната жена.
 
30-годишната Виктория Маринова, която е била административен шеф и водещ на предаване в локална телевизия в Русе, бе открита мъртва в обрасло с растителност място до алея край Дунав в събота следобяд. Тя е била изнасилена и грубо убита.

 Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе старши комисар Теодор Атанасов Старши комисар Теодор Атанасов / БГНЕС
По случая с убийството на място продължава да работи особено образуван щаб, в който вземат участие шефът на ГДБОП, представители на Върховната касационна прокуратура и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.-->
 
Продължава следствието на закононарушението. От полицията и в последните дни неколкократно показаха, че нито една версия не се изключва до опровергаването ѝ от безапелационни доказателства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР