Румънският футболен клуб ФКСБ, известен с името Стяуа Букурещ, поднови

...
Румънският футболен клуб ФКСБ, известен с името Стяуа Букурещ, поднови
Коментари Харесай

Румънски футболен гранд поднови тренировки

Румънският футболен клуб ФКСБ, прочут с името Стяуа Букурещ, възобнови тренировки, нарушавайки възбраната за събиране навън, която се ползва в страната, с цел да ограничи разпространяването на ковид.
Видеоклип, оповестен на страницата на клуба във Facebook, демонстрира играчи на тренировки в три групи в понеделник в клубната база с треньор Богдан Винтила и неговите помощници, които следят заниманието.

" По искане на нашите играчи, ФКСБ им даде терените на спортната база, с цел да се приготвят в групи от по трима, като опция на видео тренировките ", се споделя в изказване на клуба.
" Играчите, под наблюдението на Богдан Винтила и неговите сътрудници от техническия щаб, упражняваха на пет терена и поддържаха безвредно разстояние един от различен ", се споделя още в изказване.
Министърът на спорта Мариан Йонуц Строе обаче съобщи, че ФКСБ може да получи санкции за нарушение на два президентски указа.
Румънският футбол беше спрян за месец и половина поради ковид, до момента в който локалната футболна федерация съобщи, че се надява лигата да стартира още веднъж през юни.
Носителите на Европейска купа през 1986 година, най-успешният клуб в Румъния с 26 трофеи в лигата, ФКСБ е втори във краткотрайното класиране, на четири точки зад водача Клуж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР