Румънският (Букурещ) прекрати договора на португалския централен защитник Андре Пинто,

...
Румънският (Букурещ) прекрати договора на португалския централен защитник Андре Пинто,
Коментари Харесай

Пламен Илиев иска да си тръгне от Динамо , румънците отказват да го пуснат

Румънският (Букурещ) приключи контракта на португалския централен бранител Андре Пинто, откакто се отхвърли от пари, с цел да остане свободен, а в този момент също напира да се раздели с клуба от " Стефан чел Маре ".
 Пламен Илиев призна, че желае да напусне Динамо (Букурещ) Пламен Илиев призна, че желае да напусне Динамо (Букурещ)
Румънското издание " ProSport " оповестява, че макар първичната смяна от желанието си да напусне, изключително след отстраняването на Мирча Редник от треньорския пост на " бяло-червените ", българският вратар още веднъж промени решението си. Илиев желае да приключи контракта си с Динамо, само че шефовете даже не желаят да чуят за това.

" Много е допустимо вратарят да е намерил различен ангажимент в родината си ", допуска изданието.
Вратарят желае съглашението му да бъде прекъснато и се е позовал на причина, която сигурно ще провокира злост измежду почитателите: опасява се от реакциите им, откакто влезе в спор с някогашния треньор и отнесе обвинявания за загуба в последния есенен кръг. Всъщност съгласно " Фанатик ", българинът споделил на околните си: " По-добре да си потегли. Така съгласно мен е по-добре за всички. Може да е неточност, само че към този момент взех това решение. Вероятно ще помоля клуба да приключи контракта в идващите няколко дни ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР