Румънските медии не пестят язвителни критики към Григор Димитров.По всичко

...
Румънските медии не пестят язвителни критики към Григор Димитров.По всичко
Коментари Харесай

Румъния пламна срещу Гришо заради Мадалина: Какво й сторил

Румънските медии не пестят язвителни рецензии към Григор Димитров.

По всичко проличава, че там упрекват него за раздялата му с стилната икона Мадалина Геня.

Григор Димитров е изневерявал на доскорошното си гадже Мадалина Геня. Това настояват в Румъния, където упрекват българина за раздялата.

Според локални медии Григор летял от " цвят на цвят " и бил заловен в крачка от Мади. Новината за раздялата сред Гришо и актрисата бе разкрита първо в " ", а по-късно обиколи медиите в целия свят. Комшиите от Румъния не престават да ровят по тематиката и да търсят повода за скъсването. Водещата версия е, че плейбоят Димитров обичайно изневерява на половинките си и тъкмо това се е случило с Мадалина. Твърденията не са подплатени с никакви доказателства и звучат подозрително поради обстоятелството, че през последните седмици Григор изигра няколко шампионата в Китай и надали там главната му цел е била да изневери на гаджето. Малко преди този момент двамата с Мади изглеждаха щастливи дружно в Италия и нищо не предвещаваше задаващата се разлъка.

" Българинът е считан за плейбой в международния тенис - написа румънското светско издание cancan.ro - Той е бил влюбен в огромни имена в интернационалния спорт като Серина Уилямс, Мария Шарапова, само че и други звезди като Никол Шерцингер или Лолита Османова. Дълго време се говореше, че Григор Димитров изневерява на половинките си, защото скача от " цвете на цвете ". Той беше считан за " най-сексапилния мъж в тениса ", само че тази купа не всеки път му помагаше в кариерата. Злите езици приказват, че май българинът стъпил изкривено, а румънката го е хванала! Предстои да забележим по какъв начин ще приключи сапунената опера на годината. "

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР