Румънски фермер откри вендинг машина за картофи. Тя е първата

...
Румънски фермер откри вендинг машина за картофи. Тя е първата
Коментари Харесай

Фермер откри вендинг машина за картофи, ядки и мед

Румънски фермер откри вендинг машина за картофи. Тя е първата по рода си в страната и е ситуирана в особено построена за задачата дървена къщурка до дома на земеделеца. Инвестицията коства 15 000 евро.

“Навиците на купувачите се трансформираха доста в последно време. В предишното хората идваха и купуваха картофи за целия зимен сезон. Сега избират да купуват дребни количества, задоволителни за седмица-две. Като фермер това това ми ангажираше цялото време, вместо да мога да се посветя напълно на полската работа “, споделя Ярослав Зетока, представен от локални медии и Българска телеграфна агенция.

Месото се обезпечава от локалната ловна група

Фермерът открива концепцията по време на посещаване в Австрия. Там среща различен фермер, който употребява такива машини на няколко места. След като се прибира в Румъния, закупува автомат от локален дистрибутор и стартира да продава продуктите си. Освен картофи, предлага ядки и пчелен мед от акация и полифлорен. 

Те дефинират има ли налична зараза на база на слюнка

Ярослав Зетока има словашки корени, по тази причина е кръстил формалната Facebook страница на вендинг машината “Словашкият килер 24/7 ”.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР