Румънската Национална агенция за управление на запорираните активи (НАУЗА) съобщи

...
Румънската Национална агенция за управление на запорираните активи (НАУЗА) съобщи
Коментари Харесай

Властите в Румъния конфискуваха коли за близо 4 млн. евро от женомразеца Тейт

Румънската Национална организация за ръководство на запорираните активи (НАУЗА) заяви нощес, че през миналата седмица е поела ръководството по разпореждане на прокурорите на коли, първокласни часовници и парични суми на обща стойност към 18 милиона леи (3 636 000 евро) по делото против братята Андрю и Тристан Тейт, съобщи Аджерпрес.

" През настоящата седмица Националната организация за ръководство на запорираните активи (НАУЗА), по разпореждане на прокурорите от Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма - Централна конструкция, пое ръководството на 29 движими движимости (автомобили и първокласни часовници), както и няколко парични суми в леи, евро, английски лири и щатски долари. Общата стойност на стоките и парите, които НАУЗА е взела под ръководство по това дело, се прави оценка на към 18 милиона леи (3 636 000 евро) ", показва източникът.



Активите, които са конфискувани, са свързани с следствието на случая на братята Андрю и Тристан Тейт, които са арестувани под стража за основаване на проведена незаконна група, трафик на хора и обезчестяване.

Румънските медии оповестиха през вчерашния ден, че 15 първокласни автомобила на братята Тейт, в това число лимузини Ферари, Ролс Ройс, Ламборгини, Порше, Мерцедес и Астън Мартин, са били конфискувани и сложени под запор. Те са откарани в скришен склад на Националната организация за ръководство на запорираните активи, където ще останат до края на правосъдния развой, показва осведомителният портал на телевизия Про ТВ.

Прокурорите за битка с проведената престъпност задържаха на 29 декември 2022 година спорния инфлуенсър Андрю Тейт, брат му Тристан и две румънки  по обвинявания в сформиране на незаконна група, която е подложила на полова употреба минимум шест дами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР