Румънската компания Nestor, която разработва платформа за задържане и развитие

...
Румънската компания Nestor, която разработва платформа за задържане и развитие
Коментари Харесай

Последна инвестиция на Eleven за 2022 г.: 1.25 млн. долара в румънски стартъп

Румънската компания Nestor, която създава платформа за задържане и развиване на чиновниците в компании, получи последната инвестиция на за календарната 2022 година Общият размер на рунда е 2 млн. евро с водещ вложител Eleven, който отпуска 1.25 млн. евро. Участват още и фондът Underline Ventures, както и благ вложители от Съединени американски щати.

Финансирането ще се употребява за уголемение на екипа и услугата в Съединени американски щати и Латинска Америка, споделя Богдан Апостол, съосновател на Nestor. " Ще влагаме в допълнение в продуктовите нововъведения и планираме да стартираме нашия образован модул за кариерно развиване, тъй че чиновниците да могат елементарно да проучат какви са различните пътища, които могат да поемат в кариерата си и върху какви умения би трябвало да се съсредоточат, " изяснява Апостол, който ръководи компанията със брачната половинка си Ралука.

Двамата имат докторска степен по " Компютърни науки и машинно образование ", както и опит в акселераторската стратегия на Y Combinator, където поставят началото на Nestor. Компанията основава така наречената People Intelligence Platform. " Тя покачва ангажираността на чиновниците, усъвършенства ръководството на планирането, и употребява предсказуем разбор и автоматизация за тласкане, с цел да помогне на организациите да развиват и задържат нови гении ", изяснява Апостол.
Реклама
" С Nestor всеки чиновник е овластен да поеме отговорност за личното си развиване, да получи достъп до нови благоприятни условия за напредък, да се включи в междуфункционални начинания и да научи нови подобаващи за бъдещето умения, които ще му оказват помощ да успее, " приключва той.

В момента екипът на Nestor се състои от 6 души, само че търси да се разшири с нови фрагменти в отделите за продажби, маркетинг и създаването на програмен продукт. Основните пазари, към които е ориентиран бизнесът са Европа, Съединени американски щати и Латинска Америка.
Свързани публикации Приложението за финансово обмисляне PlanDelta притегли инвестиция 2.3 млн. евро 24 ноември 2022, 12:05 Eleven Ventures търси компании, в които да влага по 300 хиляди евро 19 октомври 2022, 10:42 Eleven Ventures влага 1 млн. евро в компанията за търговия с кафе Almacena 12 октомври 2022, 16:10 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Мери Иванова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР