Румънска верига магазини за бижута Teilor, която оперира в региона

...
Румънска верига магазини за бижута Teilor, която оперира в региона
Коментари Харесай

Румънска верига за бижута, оперираща у нас, получи финансиране от €8,5 милиона за разширяване в чужбина

Румънска верига магазини за бижута Teilor, която оперира в района на Централна и Източна Европа, в това число в България, е получила капиталов заем на обща стойност 8,47 милиона евро от държавната банка EximBank, пишат румънски медии.

Идеята е капиталът, провиснал от EximBank, да бъде употребен за придобиване на ресурси от бижута и за по-нататъшни вложения в магазините, които компанията ще открие в чужбина.

Холдингът включва също Teilor Invest Exchange, мрежа от обменни бюра, и Invest Intermed GF IFN - небанкова финансова институция, като последните две компании работят дружно под марката MoneyGold.

Групата, която включва веригата магазини за бижута, възнамерява да събере 9,1 милиона евро посредством частно разпространение на корпоративни облигации на Букурещката фондова борса.

" Кредитът от EximBank, ще поддържа напъните ни за разширение бизнеса. Искаме да изградим разпознаваема марка в чужбина и да предоставим обещаните резултати за напредък на всички участващи страни ", сподели Вили Дику, основен изпълнителен шеф на Teilor.

" Намираме се в удобен миг за нашия бизнес и желаеме да се възползваме оптимално от опциите, с които разполагаме. "

Магазините на Teilor в Румъния са над 40 в цялата страна. Брандът има местоположения и у нас.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР