Румъния няма да получи нищо от Русия. Това написа заместник-председателят

...
Румъния няма да получи нищо от Русия. Това написа заместник-председателят
Коментари Харесай

Медведев вбеси Румъния: Румънците не са нация

Румъния няма да получи нищо от Русия. Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в съветската обществена мрежа " ВКонтакте ".

Коментарът на някогашния съветски президент идва ден, откакто Европейският парламент одобри резолюция, с която прикани Москва да върне напълно държавното богатство на Румъния, което е присвоила нелегално по време на Първата международна война, оповестяват румънските медии.

„ Дори не знам по какъв начин да отговоря на такава смелост. Нямам какво да кажа на съветски, мога единствено да ги пратя... Румънците, както знаете, не са нация, а метод на живот ", написа Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

В обявата си в обществената мрежа той отбелязва още, че Европейският съюз е откраднал 300 милиарда $ съветски активи и в този момент изисква връщането на " злататцето " на Румъния. Дмитрий Медведев назовава европейските водачи " идиоти, слаби и нищожества ". Той повтаря съветската версия за съкровището и споделя, че в действителност Румъния няма какво да получи, защото Москва в никакъв случай не е желала репарации за дейностите на Букурещ в Русия по време на Втората международна война, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР