Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека,

...
Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека,
Коментари Харесай

Резил! Як тунинг превърна Софка в двойнчка на Ружа Игнатова

„ Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека ", разяснява младо момче в обществените мрежи, след това добави, че се е припознал и това се оказала Софи Маринова, която от ден на ден наподобява на българската криптокралица, която е измежду най-издирваните дами в света.

„ Уикенд " също видя, че приликата им е поразителна и от ден на ден почитатели на Софка също го означават.

В последните години ромската перла не стопира да се тунингова. Тя заплаща колосални суми на родните пластични хирурзи, с цел да наподобява още по-красива, само че в действителност стартира да наподобява комично.

Последно ромската перла си уголеми и повдигна силиконовия бюст. Софи регулярно през годините се подлага на интервенция за покачване. Певицата постави силикон преди повече от десетилетие, само че постоянно ляга под ножа, с цел да стоят гърдите ѝ още по-младежки. Маринова има много корекции и по лицето си, като се наблъска и със наложителните ботокс и филъри. От тях в лицето ромската перла наподобява като житена питка.

Тя си направи и много плътни вежди, които постоянно са обект на насмешки. Заради тях тя се снабди с прякора Фараона поради приликата ѝ с изображенията на фараоните от античен Египет.

Устните на етрополската легенда също са гротеска. Изпълнителката на „ Стари рани " обича да върви и със зализана коса, а огромното ѝ чело да се набива на очи.

Именно джуките, веждите, тъмната коса, смуглият загар и ботоксът я вършат копие на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР