Рубен Аморим остава един от най-търсените треньори в европейския футбол,

...
Рубен Аморим остава един от най-търсените треньори в европейския футбол,
Коментари Харесай

Загадъчното послание на Рубен Аморим от Манчестър Юнайтед до сър Джим Ратклиф относно замяната на Ерик тен Хаг

Рубен Аморим остава един от най-търсените треньори в европейския футбол, което го свързва с работата както в Ливърпул, по този начин и в Манчестър Юнайтед.

Босът на Спортинг Лисабон, който е единствено на 39 години, е на крачка от спечелването на втората си купа в Португалия за четири сезона преди лятото, в което доста от европейския хайлайф търсят нови мениджъри. Ливърпул е един от тях и беше обявено, че Червените към този момент са договорили кардинална договорка с Аморим, на който Барселона и Байерн Мюнхен също гледат.

Но Юнайтед може също да търси нов началник, с Ерик загар Хаг, към момента напрегнат към края на една нещастна акция. Новият съсобственик сър Джим Ратклиф би предпочел да даде късмет на Ten Hag да се потвърди при друг режим през идващия сезон, само че позицията му може да стане несъстоятелна, в случай че резултатите намалеят от в този момент до края на сезона.

Теоретично Юнайтед може да се насочи към Аморим, преди Ливърпул публично да го подпише и говорейки през ноември, някогашният полузащитник на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР