РС Македония трябва да си даде сметка за важното място,

...
РС Македония трябва да си даде сметка за важното място,
Коментари Харесай

Проф. Димитров: РСМ да си даде сметка за важността на Комисията за присъединяването към ЕС

РС Македония би трябвало да си даде сметка за значимото място, което има работата на Смесената българо-македонска историческа комисия в процеса на присъединение на страната към Европейския съюз, съобщи пред Агенция БГНЕС проф. Ангел Димитров, съпредседател на Смесената българо-македонска комисия по историческите въпроси.

Коментирайки какво е постигнала комисията по време на последното си съвещание тези дни, проф. Димитров сподели следното: „ Ако в една активност всичко върви ритмично и резултатно, няма проблем да се каже, че няма нищо ново. Но когато няма резултати, в действителност не е прелестно това да се оповестява по простата причина, че тематиките, по които работим към този момент мъчно ми е да кажа какъв брой срещи подред не сме постигнали стремежи резултат “.

Темата, която е била обсъждана през днешния ден е била обвързвана с Охридската архиепископия.

„ Темата, по която отделихме най-вече време в днешната среща, постигането на една взаимна обща позиция по какъв начин да бъде показана Охридската архиепископия. За страдание, още веднъж не постигнахме това, което се чака “, акцентира проф. Димитров. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР