RR Helm от Deep Sea News разкри особено зловещи подробности,

...
RR Helm от Deep Sea News разкри особено зловещи подробности,
Коментари Харесай

Най-страховитото чудовище в океана е паразит, за който дори не сте чували

RR Helm от Deep Sea News разкри изключително злокобни детайлности, свързани с rhizocephala – тип ракообразно създание, което няма нищо общо с визиите ви за този вид организми и има навика да паразитира върху раци по метод, който надминава въображението даже и на най-садистичните хорър писатели, написа io9.

„ Представете си, че сте рак – написа RR Helm. – За да е цялостен резултатът, дано е мъжки. Мотаете се по крайбрежната линия. Топлите слънчеви лъчи галят гърба ви, хладната вода допира хрилете ви. Достигнали сте обичайно огромни размери, избегнали сте заплахите на младостта. Животът е прелестен. Днес обаче стартирате да се чувствате необичайно – съвсем майчински – като че ли нещо у вас пораства. Всъщност – в действителност пораства.

Неговите корени пълзят през тъканта ви, през червата, през мозъка. Това е rhizocephala и доста скоро тя ще ви превземе.

Вашият нов изтезател е член на едни от най-странните групи, известни на човечеството. Зрялото женско тяло на rhizocephala е усукано и деформирано. То не наподобява по какъвто и да било метод да неговите роднини, живеещи по скалите край брега. Женската е изгубила твърдата си черупка. Няма даже крайници и очи. Трансформирала се е в жълти корени и гъвкави и засукани влакънца, които израстват постепенно като черен хумус през тъканите ви. Някога обаче тя е изглеждала обикновено – когато е била млада. По това време е приличала на естествена ракообразна ларва – едвам няколко милиметра дълга. С една ужасна разлика – нейното младо тяло разполага със самобитна игла, излизаща от черупката й. Когато ви открива, тя забива тялото си у вас съвсем като подкожна инжекция и ви инжектира със личните си кафези. Това, което е останало от нея, пораства и се разгръща в системата ви като израстък. Вие към този момент не растете. Нейните нишковидни пипала употребяват спомагателната ви сила. “

Вярвайте ни, по-нататък става даже по-зле. Целият материал можете да прочетете в Deep Sea News.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР