Розмари Де Мео е може би най-продаваната българска писателка. Тя

...
Розмари Де Мео е може би най-продаваната българска писателка. Тя
Коментари Харесай

Розмари де Мео и д-р Иван Владимиров - Нав: Духовното в българщината е толкова хубаво, защото е просто

Розмари Де Мео е може би най-продаваната българска писателка. Тя е създател на книгите „ Стопанката на Господ “ и нейното продължение „ Зарана “, „ Коренът е генетичната памет, на актуален език, на два рода: майчин и бащин и на земята, която душата е избрала, т.е. мястото, където остарялата и мъдра душа, която е идвала доста пъти и на доста разнообразни места по света, несъмнено, този път по отношение на своя опит е избрала с цел да пристигна и да учи. И ето за мене постоянно това е най-простичкото пояснение на това какво значи жанр, кръв, самоопределение. Всеки един човек може да се самоопредели по този метод. Разбира се, в случай че има вяра в това. “, споделя авторката.

„ Хората имат потребност, изключително в днешния свят, да се усещат по-специални и на елементарното започнаха да обличат съвременни облекла. Забравиха го елементарното. Започнаха едни доста комплицирани и тежки неща да вършат. А истината постоянно е в простотата. “, счита Розмари Де Мео.
„ За мен воин е човек, който свободно може да съобщи, че е свободен, ясно и изрично свободен, и този който е там, където е избрал да бъде, прави това за което го бива, т.е. разкрил е това, за което го бива и има задоволително храброст да желае и заплащане за това. “
Целият диалог можете да чуете във видеото: 

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР