Розалин Пенчев стана поредният волейболист, който се раздели с тима

...
Розалин Пенчев стана поредният волейболист, който се раздели с тима
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 отмъкна и Розалин Пенчев от Хебър

Розалин Пенчев стана следващият волейболист, който се раздели с отбора на Хебър Пазарджик предвид на несигурното бъдеще в клуба, като 28-годишният посрещач ще продължи кариерата си в първенеца на България Нефтохимик 2010 Бургас.

Новината за прехвърлянето на някогашния български национал беше оповестена от бургазлии на страницата им във Facebook.

" Посрещачът, който след една седмица ще навърши 29 години, също като Краси стартира сегашния сезон в Хебър. 202-сантиметровият пловдивчанин, който като брат си Николай е в непрекъснатия кръг от проектонационали, се събира в Бургас с Венци Рагин и Бранимир Грозданов, дружно с които е вицешампион от първите Европейски игри в Баку ", написаха от ВК Нефтохимик 2010 Бургас.



Родният волейболен отличник при мъжете ще бъде общо 14-ят тим в кариерата на Розалин Пенчев, която е минала в най-различни сформира от Полша, Турция, Италия, Аржентина, Бразилия, Русия, Катар, Франция, ОАЕ и Индонезия.

С взимането на Пенчев Нефтохимик 2010 Бургас притегли втори играч на Хебър единствено в границите на два дни, откакто през вчерашния ден в тима се завърна Красимир Георгиев, който през предишния сезон стана първенец с бургазлии, само че през лятото мина при " тигрите ".

Припомняме ви, че след отдръпването на поддръжката от страна на община Пазарджик от волейболния Хебър си потеглиха още италианците Джулио Саби, Микеле Баранович и Якопо Масари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР