Роза Сябитова шокира публиката с невероятно откровена снимка. 57-годишната водеща

...
Роза Сябитова шокира публиката с невероятно откровена снимка. 57-годишната водеща
Коментари Харесай

57-г тв водеща се снима чисто гола, за да се увери, че е по-секси от млада "кифла"

Роза Сябитова шокира публиката с необикновено откровена фотография. 57-годишната водеща на предаването „ Да се оженим! “ разгласява в Instagram фотография, на която е изцяло гола - в фрагмента даже можете да забележите част от голата й гръд, която телевизионната звезда срамно покрива с ръка.

В коментар към такава смела фотография Сябитова съобщи, че е навлязла във възрасттта, в която може да си разреши да живее както желае и да прави каквото си изиска, без да се постанова да гледа обратно към тези към себе си.

„ Не дължиш нищо на никого, живееш както искаш, свободен си! Не те интересува дали мъжете зяпат задника ти, плюеш на това какво споделят скучните ти другари “, написа телевизионната водеща.

Сябитова даже е сигурна, че в този момент наподобява доста по-секси от която и да е „ млада хубава жена с едри гърди “, тъй като към този момент не би трябвало непрекъснато да се тревожи за външния си тип. Истинските почитатели на водещата взеха решение, че звездата е отишла прекомерно надалеч, да реши да се съблече пред камерата. Фенове означиха, че сходни опити би трябвало да се вършат единствено на 20-30 години.

Освен това някои попитаха какво мисли актуалният й ухажор, предприемач на име Ринат, за голите фотоси на Сябитова. Въпреки че предприемачът живее в Кипър и съгласно водещата те имат единствено мним брак, той надали ще се зарадва на такава обществена голота.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР