Ройтерс напомня, че Макрон разби дългогодишната двупартийна система във Франция

...
Ройтерс напомня, че Макрон разби дългогодишната двупартийна система във Франция
Коментари Харесай

Еманюел Макрон затвърждава възхода си

Ройтерс припомня, че Макрон разруши дългогодишната двупартийна система във Франция и завоюва президентските избори през май.

Въпреки че някогашният капиталов банкер изпитва компликации да се отърси от клеймото "президент на богатите ", което му лепнаха съперници поради политики като орязването на жилищните дотации, напъните на Макрон за отбраняване на френските ползи в чужбина му помогнаха да си увеличи рейтинга, означи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Неговата известност доближи при започване на декември над 50 % за пръв път от избирането му за президент, а новото социологическо изследване, извършено в понеделник и вторник, демонстрира, че президентът има 52 % рейтинг на утвърждение.
Това е 6-процентен скок за Макрон от ноември съгласно сондажа на консултантската компания Бе Ве А, изработен за финансовия вестник "Трибюн " и оповестен в навечерието на 40-ия рожден ден на Макрон.

Запитаните акцентират, че президентът си извършва предизборните обещания, въпреки и да подлагат на критика някои политики като трудовата промяна, която дава по-голяма независимост на работодателите да уволняват и назначават чиновници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР