(Ройтерс) - Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше

...
(Ройтерс) - Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ Остин е отведен в болница заради „симптоми, предполагащи възникващ проблем с пикочния мехур“ - Пентагон

(Ройтерс) - Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беше откаран в болница във Вашингтон, окръг Колумбия в неделя за лекуване на „ признаци, предполагащи зародил проблем с пикочния мехур ", сподели представител на Пентагона.

70-годишният Остин запазваше отговорностите си по време на хоспитализацията си, сподели прессекретарят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър в документално изказване.

Остин беше подложен на критика предишния месец за това, че не е разкрил диагноза рак и следващи хоспитализации през декември и януари, в това число на президента Джо Байдън. Той се извини по време на брифинг за телевизионни вести.

Планира се да даде показания пред Конгреса на 29 февруари за обстановката.

Инцидентът провокира политически безредици. Някои видни републиканци, в това число някогашният президент Доналд Тръмп, приканиха Остин да бъде отхвърлен от поста си. Остин е пенсиониран военачалник с четири звезди, който управлява сили в Ирак и е първият негър министър на защитата на Америка.

Байдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР