Ройдова коментира, че обвинението е пълен абсурд, че всичко е

...
Ройдова коментира, че обвинението е пълен абсурд, че всичко е
Коментари Харесай

Делото срещу кървавата Иванка започна с разпит на таен агент от ДАНС

Ройдова разяснява, че обвиняването е цялостен парадокс, че всичко е било квалифицирано от брат ѝ, който се е съюзил с гледачката на татко ѝ в Америка – Недялка Бързакова
Апелативен съд Пловдив засекрети делото против Иванка Ройдова от село Брани поле. Причината е, че стартира разпит на тайния очевидец, който пред Родова се е показал за юрист, под името Наско, а в действителност сътрудник, внедрен от ДАНС. По делото се явиха и чиновници на Агенцията. Един от тях е Пламен Мирчев, който е подал сигнала против Родова и че тя готви убийството на шестима души – брат си и неговото семейство.
Преди да стартира процеса, пред БЛИЦ Иванка Ройдова разяснява, че обвиняването е цялостен парадокс, че всичко е било квалифицирано от брат ѝ, който се е съюзил с гледачката на татко ѝ в Америка – Недялка Бързакова, с цел да вземат цялото завещание, оставено от умрелия към този момент милионер. Иванка получи 3 години условна присъда, само че прокуратурата апелира и съдът наложи 3 години действителен затвор. Сега делото е върнато още веднъж в Апелативен съд, с цел да бъде прегледано в различен състав.
Ройдова сподели още, че е получавала закани, цветя по дуварите на къщата си в Брани поле и други
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР