Ровят имотите на Местан заради убитото бебе Кръстовището от трагичната

...
Ровят имотите на Местан заради убитото бебе Кръстовището от трагичната
Коментари Харесай

Страшна вест за кръстовището от трагедията с Местан

Ровят парцелите на Местан поради убитото бебе

Кръстовището от трагичната злополука с политика Лютви Местан е негодно за модерна приложимост. Това сподели Диана Русинова от Института за пътна сигурност пред Bulgaria ON AIR. " Намерихме много данни за съществуване на пътнотранспортни катастрофи там. От декември 2017 година досега има двама починали и осем ранени ", отсече тя. По думите ѝ е немислимо да се разчита единствено и само на положителната преценка на водачите, защото всеки един има друга такава. И уредникът на придвижването е този, който би трябвало да мисли за това.

Експерти от Института за пътна сигурност ще създадат оглед на мястото на злополуката с водача на ДОСТ Лютви Местан. Те стартират лично следствие на тежкия случай, при който почина 6-месечно бебе. Kметът на Кирково Шинаси Сюлейман разяснява, че това е четвърти случай на тежък пътен случай на същото кръстовище за последните две години.

" Откакто се отвори проходът " Маказа " трафикът е доста претрупан. Призовавам всички, минаващи от там, да бъдат доста деликатни ", сподели той. " Трябва да изчакаме способените органи да си свършат работата, с цел да разберем чия е била виновността за злополуката ", означи Шинаси Сюлейман.

" Тези, които вкарват веднъж в употреба, би трябвало да могат да подсигуряват нашата сигурност ", съобщи Русинова. Според първите заключения на специалистите, в този регион има неприемливо безхаберие от страна на стопанина на пътя по отношение на пътните знаци за обозначаване на разклона и въвеждането на ограничавания. Лютви Местан беше освободен от ареста против парична гаранция от 10 000 лв.. Той е притеглен към наказателна отговорност за причиняване на гибел по несъобразителност. Разследването по делото продължава, следва събирането на гласни доказателства, огледи на моторните транспортни средства, които са конфискувани по делото като материални доказателства и назначение на правосъдна автотехническа експертиза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР