Ротацията предполага смяна на част от министрите и по-голямо участие

...
Ротацията предполага смяна на част от министрите и по-голямо участие
Коментари Харесай

Социолог: Огромна маса хора са готови да гласуват за партия на Радев

Ротацията допуска промяна на част от министрите и по-голямо присъединяване на ГЕРБ в държавното управление , тъй като до момента партията на Борисов не бе показана в „ сглобката “. Това разясниха в студиото на „ Добро утро, Европа “ политологът доцент Татяна Буруджиева и социологът Кольо Колев .

За ГЕРБ ще е значимо да поеме повече отговорност, тъй като по този метод си подсигурява повече сигурност в ръководството . Ролите могат да се извърнат – „ Продължаваме промяната “ да се трансформира в критикар на държавното управление, а ГЕРБ да дават отговор, без значение, че има поръчка множеството министри да си останат. Имаше задоволително доста рецензии въпреки всичко и все още от ПП-ДБ към техни министри. Тези партии се пробват да ни показват, че центърът на властта в е в Народното събрание, само че правилата на демокрацията са, че има разделяне на управляващите. Сега всичко от ден на ден се политизира “, посочи доцент Буруджиева.

Според нея Асен Василев най-вероятно ще остане финансов министър.

„ Ако има предстоящ политически план на президента, то по-добре той да бъде изкаран в този момент, когато не му е времето, когато има офанзива от Пеевски, по този начин той ще активизира повече хора. Хора, които харесват една партия, мъчно може незабавно да се трансферират към друга, би трябвало време “, разяснява още доцент Буруджиева.

За първи път в историята на Движение за права и свободи ние следим открита борба на президент или политическа мощ против Движението . Никога не е играло по този метод Движение за права и свободи. Това не е Движение за права и свободи. Тази борба я води Делян Пеевски. Той търси съдружниците си, да покаже, че е за праведния евроатлантизъм, само че това не е позицията на Движение за права и свободи. Ако наблюдавате думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е хвалба за Пеевски. Така че това е персонална борба на Делян Пеевски “, уточни Кольо Колев.

Има голяма ниша за нов политически план . Много хора не са показани в политиката. Огромна маса са подготвени да гласоподават за партия на президента Радев, имаме такова проучване. Ако не взе участие Радев, капацитетът на такава партия не е чак толкоз огромен “, сподели още социологът.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР