Ротацията не е технически процес. Това е политически процес и

...
Ротацията не е технически процес. Това е политически процес и
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Имаше много ситуации, в които ДБ крещеше с мълчание

" Ротацията не е механически развой. Това е политически развой и се появи в това число и с това желание на Никола Минчев да откаже председателския пост на Народното събрание. Истината е, че Минчев бе доста добър ръководител на Народно събрание и това е прието от всички. Също по този начин е правилно, че той може да бъде началник на делегацията в Екологичен потенциал, а ген. Атанасов не би могъл да направи това ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " дипломатът Елена Поптодорова.

" Това е прощъпалникът на Политическа партия в огромната европейска политика. Те би трябвало занапред да се утвърдят като политическа мощ в границите на европейския парламент. Там има седем групи. Старите членове би трябвало да се съгласят нов член да влезе. Политическа партия занапред би трябвало да си изберат фамилията и да им желаят разрешението ", уточни тя.

" Имаше доста обстановки, в които крещеше мълчанието на " Демократична България ". То беше оглушително мълчанието им. И това, че Христо Иванов отминаваше избрани обстановки с безмълвие говореше доста. Това е безусловно премислено политическо държание на Демократична България. Добре, че ротацията ще се случи преди евроизборите ", добави Поптодорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР