Ротацията не е на всяка цена и всичко останало. Нищо

...
Ротацията не е на всяка цена и всичко останало. Нищо
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Ротацията не е на всяка цена

Ротацията не е непременно и всичко останало. Нищо в живота не е непременно. Мандатът ще е на ГЕРБ. Ротацията ще се свърши, аз имам убеденост. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на:

Премиерът ми е писал да се забележим, по-късно ще се забележим да ми изясни

Пак споделям, ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Ако си спомняте, вие си киселяхте, публицистите. Вечерта си потеглих, да не разходвам държавни пари ”, добави Борисов.

Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще се мерят с мен

– имаше паради и оръдейни изстрели в Съединени американски щати, когато аз съм бил там и вие сте били с мен, разяснява той във връзка делегацията на ППДБ в Щатите, която, по думите на водача на ГЕРБ, единствено харчи пари.

Казах, че има разсипничество със самолетите и споделих, че министър председател и президент би трябвало да отидат при президент или държавен секретар в Съединени американски щати. Министрите, които са в листата на делегацията, бяха преди седмица там. Единственото, което предизвестих сътрудниците е, да не си приписват всичко, коет осме свършили в Народното събрание с нуклеарните реактори, с въоръжената поддръжка за Украйна, с правосъдната промяна. Надявам се това да го изговорят там, другояче могат да пътуват където си желаят, съобщи още Борисов.

Питам – за какво тогава не смениха всички регулатори,

ние бяхме съпротива, в случай че си спомняте. Тръгнаха да сменят КЕВР, уплашиха се. Можеха да са сменили всички регулатори, когато имаха цялата власт. Виждате, с това закъснение, регулаторите подвигат цените. Правилно еше заложено от Нинова “, сподели Борисов.

„ По принцип земеделските производители са разчитали на нас, помагали сме им през годините. Много сериозен диалог ще проведем по тези тематики, в това число и земеделието. Запалиха Европа. Ние тук нищо не обсъждаме. “

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР