Ротацията е част от целия пакет от уговорките, които имаме.

...
Ротацията е част от целия пакет от уговорките, които имаме.
Коментари Харесай

Христо Иванов към Бойко Борисов: Никой от нас не е поставял под съмнение ротацията

Ротацията е част от целия пакет от ангажиментите, които имаме . Това е фундаментална част от логиката от въобще опцията да съществува такова ръководство и никой от наша страна не я е поставял под подозрение. Никога ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Христо Иванов в отговор на декларираното от водача на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано , че има увещание от водачите на обединението, че ротация в кабинета ще се случи.

Според Христо Иванов това мъчно би могло да бъде несъмнено като знак за разведряване на връзките, само че по думите му това, че двете обединения съумяват да водят диалог е добра вест. Той остава реалист във връзка с взаимното ръководство, което по думите му ще бъде комплицирано.

По думите му седемте условия, сложени от ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС, показани в петък от " Продължаваме промяната - Демократична България ", към момента са в действие " не от предходната седмица, а през цялото време на тази структура и полемиката по тях продължава “.

" Виждам опция да приказваме по тях и да стигнем до съгласие, че когато имаме обща законодателна стратегия, ние дружно би трябвало да създаваме и гласуваме законопроектите по нея. Когато сме се разбрали преди да започват процедурите за попълване на регулатори и контролни органи, би трябвало да си съблюдаваме ангажимента ", уточни Иванов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР