Рошел Хюмс, на 34 г., показа тонизираната си форма торс

...
Рошел Хюмс, на 34 г., показа тонизираната си форма торс
Коментари Харесай

Рошел Хюмс парадира с тонизирания си торс в изрязана риза и пола на цветя, докато позира със съпруга си Марвин и техните деца по време на пищно коледно пътуване в Royal Meridien Dubai

Рошел Хюмс, на 34 година, сподели тонизираната си форма торс в изрязана риза на цветя и алена пола, до момента в който театралничи със брачна половинка си Марвин, 38, за фотография на Коледа в Дубай в понеделник

Рошел и Марвин позираха за здравословна фотография със своите три деца Alaia-Mai, 10, Валентина, шест, и наследник Блейк, три. шапка по време на вечеря.

Рошел не изглеждаше нищо друго с изключение на сензационно в алена макси пола с ниска талия и проблясваше коремните си мускули в изрязаната риза с дълги ръкави.

Семейството от петима души изглеждаше по-щастливо от всеки път, до момента в който се любуваха на годишното си празнично пътешестване до ОАЕ.

Марвин, който неотдавна се завърна от престоя си в " Аз съм звезда ", изглеждаше повече от влюбен, до момента в който се гушкаше до обичливата си брачна половинка Рошел.

Ко-домакинът на This Morning също показа фотоси на децата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР