Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син

...
Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син
Коментари Харесай

Ето го сина на Плевнелиев и Деси (Снимки)

Росен Плевнелиев и Деси Банова най-сетне демонстрираха своя 4-годишен наследник Йоан. Наследникът на някогашния президент и синоптичката наподобява на майка си и е наследил от нея русата си къдрава коса. Самата Деси пък показа, че мъчно съумява да се оправя с беладжийския му манталитет. Малчуганът бил извънредно пламенно дете и обичал да скроява номера на родителите си.

„ По-свръхпалаво дете аз не познавам. Мога да го дефинира като едно русо ангелче, което единствено те гледа дяволито и толкоз доста бели прави. Наистина има някакъв гений – за негативно време – куп бели. Скри ми едни слушалки в пералнята, надлежно аз не съм видяла и ги изпрах. Скри един ключ, доста значим, търсихме го несъмнено 3 дни. На кака си унищожи сума ти тетрадки, нейни значими неща, понадраска някоя друга стена… Просто да е жив и здрав, само че е доста своеволен “, показа Деси Банова.

Допреди няколко месеца за Йоан главно се грижеше неговата баба Лили – майка на синоптичката. Отскоро обаче той към този момент посещава частна детска градина, която се намира на територията на затворения комплекс, който те населяват. Къщата на Плевнелиев е в елитния „ Резиденшъл парк “ в подножието на Витоша планина. Детската градина била единствено на 200-300 метра от вкъщи им с Деси, а амбициозните родители я избрали поради комфортната локация и европейските стандарти, по които децата се обучавали. Заведението има лиценз от МОН, а месечната такса за дете там е 990 лв.. Това значи, че за година Плевнелиев и Банова хвърлят 12 хиляди лв., с цел да може наследникът им да получава най-хубавите грижи и подготовка.

Йоан се появи на бял свят през октомври 2018 година, няколко месеца откакто някогашният президент се венча за синоптичката. В момента с тях съжителства и дъщерята на Банова от миналата ѝ връзка с предприемача Ивайло Граховски – Йоана. Тя е към този момент в тийнейджърска възраст и също от време на време пособия на майка си за своето по-малко братче, само че наблягала и на домашните.
Другите двама синове на Плевнелиев от брака му с Юлиана – Павел и Асен, постоянно гостуват в дома на татко си. През лятото пък цялото многочислено семейство почива дружно в къщата им на полуостров Халкидики в Гърция.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР