Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър,

...
Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър,
Коментари Харесай

Официално: Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър

Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър , това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента не е арестуван. Това съобщи на брифинг шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Според Министерство на вътрешните работи и прокуратурата доказателствата са безапелационни, че Росен Ангелов е причинителят. А претекстът е персонален. Установено е, че Ангелов е имал интимна връзка с една от жертвите Кети Кюхова към 6 месеца преди закононарушението.

Всяка от жертвите е простреляна няколко пъти, в това число с надзорен изстрел в главата. Пистолетът, с който е стреляно, е един и още не е открит.

Според проверяващите, Ангелов първо е умъртвил Кети Кюхова и мъжа ѝ, след това обикалял една по една стаите, до момента в който в профил всички вероятни очевидци. Има разрушени порти, а от експертизите проличава, че част от жертвите са създали опити за опозиция. Личи и че килърът е опитал да прикрие следи, като даже е събрал част от гилзите.

От прокуратурата оповестиха, че Росен Ангелов има 3 присъди обратно в годините - за кражба, обезчестяване и блудничество с малолетни. Последната е произнесена задочно и от 2009 година той е бил разгласен за търсене. Негови познати го наричали „ горския човек “. Той живеел без документи, благосъстоятелност и работа.

При следствието са осъществени 16 огледа, назначени са 91 експертизи, от които 18 ДНК разбори и 6 съдебно-медицински експертизи. Разпитани са 21 очевидци. 

Столична дирекция на вътрешните работи популяризира нова фотография на Росен Ангелов. Полицията приканва жителите, в случай че разполагат с информация за местонахождението му, незабавно да позвънят на телефон 112, или да отидат в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи ! Анонимността е обезпечена!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР